ADVERTORIAL

Studenta prodigioasă din orașulBucurești a fost distinsă cu Premiul de Excelență în domeniul Sănătății pentru descoperirea metodei de slăbit 5 kg/săptămână fără chimie, înfometare și efort fizic.


În primăvara anului 2019, la Congresul European al Specialiștilor în Endocrinologie s-a produs un fapt ieșit din comun. Timp de 10 minute, întreaga audiență a aplaudat persoanei de la tribune. Aceasta era Bianca Enache, studentă din România, care acolo si-a facut studiile . Ea a fost cea care a propus formula unică care permite să slăbești în timp record, fără a limita consumul de alimente.

Bianca a propus o idee excelentă de realizarea căreia s-au ocupat structurile științifice din România. Specialiști de la Institutul de Endocrinologie, Universitatea de Medicină și Farmacie, Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Biologie și Nutriție și mulți alți specialiști s-au ocupat de dezvoltarea acestui preparat. Acesta a fost deja creat, demonstrând rezultate excelente.

Cum noul preparat va putea salva milioane de vieți omenești și de ce cetățenii României ar putea să-l câștige PRACTIC GRATUIT – în articolul nostru de astăzi.

Reporter: "Bianca, ești pe lista ”10 cei mai inteligenți studenți din universitățile de medicină din lume”. Cum ai decis să abordezi problema excesului de greutate?"

Nu-mi place să fac public acest subiect, dar este vorba de motivație personală. Acum câțiva ani, mama mea a decedat răpusă de hipertensiune, cauzată de excesul de greutate. Era totul bine, dar într-o noapte s-a produs în somn un accident vascular cerebral, a murit în chinuri. A plecat. La fel a decedat și bunica mea. Am început să studiez tot ce e legat de greutatea excesivă și slăbit. Am fost șocată să aflu că dietele, efortul fizic, comprimatele și liposucția – în 90% din cazuri poartă pericol pentru sănătate și nu fac decât să agraveze problema excesului de greutate. Și mama a ținut fel de fel de diete în combinație cu gimnastică aerobică aproape 5 ani.

În ultimii 3 ani acest subiect mi-a acaparat toată atenția. De fapt, noua metodă de tratament pentru greutatea excesivă, atât de populară astăzi, a apărut în timp ce-mi scriam teza. Îmi dădeam seama că am descoperit ceva nou, dar nici prin gând să-mi treacă că va capta atenția unui număr mare de structuri.

Despre ce structuri este vorba?

Imediat ce metoda mea pentru slăbit a fost făcută publică, am primit o mulțime de oferte ca să-mi vând ideea. Printre primii au fost francezii, propunându-mi 120 mii euro. Recent, un holding din SUA mi-au oferit $35 milioane. Mi-am schimbat nr. de telefon și nu mai intru pe rețelele de socializare, deoarece sunt deranjată zilnic cu oferte de cumpărare.

Din câte cunosc, n-ai vândut încă formula?

Da. Probabil sună ciudat, dar n-am creat formula ca să facă cei de peste hotare bani pe ea. Cum credeți, ce se va întâmpla dacă vând formula în afara țării? Vor primi un brevet, vor interzice celorlalți producerea de medicamente pe baza ei,iar prețul va fi pipărat. Sunt tânără, nu și proastă. În acest fel români n-o să mai aibă posibilitatea să se vindece. Unul din medicii străini m-a asigurat că un astfel de medicament ar trebui să coste cel puțin 3 sute $. Incredibil. Câți oameni din România își pot permite să dea 3 sute $ pe el?

Iată de ce am acceptat pe loc propunerea de a participa la elaborarea remediului românesc. Am colaborat cu cei mai buni specialiști de la Institutul de Endocrinologie, Universitatea de Medicină și Farmacie, Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Biologie și Nutriție. O experiență minunată. La moment, studiile clinice au fost finalizate și medicamentul este deja disponibil pentru oameni.

Coordonator pentru dezvoltarea medicamentului a fost Sabina Matei – medic endocrinolog român, academician UMF. Am rugat-o să ne povestească despre noul remediu și planurile de viitor.Reporter: "În ce constă formula propusă de Bianca Eneche? Ne permite să slăbim fără diete și sport?"

Ideea propusă de Bianca este ca navigatorul într-un automobil – ne arată cea mai scurtă cale spre slăbit. Mai mult, metoda este eficientă până la sfârșitul vieții.

Medicamentul dezvoltat pe baza formulei propuse de Bianca conține super-antioxidanți ce semnalează unei regiuni din creier(amigdala cerebrală) despre stoparea depozitării de calorii, grăsime subcutanată și reducerea poftei de "mâncare nesănătoasă". Astfel, poartă denumirea de - Ideal Slim .

Ideal Slim - un medicament pe care trebuie să-l iei timp de 7 zile, cu strictă consecutivitate. O cutie conține 20 capsule astfel încât viteza de ardere a grăsimilor crește de 10 ori! Medicamentul accelerează metabolismul, reface funcțiile sistemului endocrin, stimulează regenerarea țesuturilor și inhibă senzația de foame. Produsul este natural 100%, stimulează în mod activ procesele naturale din organismul uman. Arderea grăsimilor se produce în rezultatul metabolismului rapid, dietele rămân în trecut. În rezultat- grăsimea subcutanată din zonele problematice arde PENTRU TOTDEAUNA cu viteza 500 gr/24 h!

Vă prezint rezultatele subiecților prezenți la testarea Ideal Slim:

Rezultatul după 48 zile de administrare Ideal Slim

Rezultatul după 44 zile de administrare Ideal Slim

Reporter: "Impresionant! Medicamentul Dvs. o să apară și în farmacii? Apropo, care va fi prețul?"

Îndată ce și-au dat seama că am creat un medicament cu adevărat eficient, farmaciștii ne-au atacat pe toate fronturile, cred că ați aflat deja. Au avut din start o ofertă pentru Bianca ca să-și vândă formula. Dar nu și-au dorit s-o pună în practică. Din contra, pentru au vrut să împiedice lansarea medicamentului pe piață. Vindecarea obezității este cea mai importantă componentă a pieții farmaceutice mondiale. Doar în SUA medicamentele vândute aduc profit de $ miliarde. Produsul nostru este capabil să schimbe în mod cardinal situația de pe piață. Cine va cheltui lunar bani pe metode ineficiente pentru slăbit, dacă poți lua un curs de Keto Diet și să uiți PENTRU TOTDEAUNA de problema excesului de greutate.

Lanțurile de farmacii sunt partenerii companiilor farmaceutice, având o colaborare strânsă. Or, aceasta depinde direct de volumul vânzărilor de medicamente. Acestea nici nu vor să audă de noi și medicamentul nostru. Deși, este singurul medicament recomandat oficial de Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Biologie și Nutriție din România pentru tratamentul excesului de greutate.

Reporter: "Dacă nu este prezent în farmacii, cum putem face rost de acest medicament?"

Am decis că putem acționa și fără ajutorul farmaciilor, dacă tot nu vor să audă de noi. Am hotărât că putem distribui Ideal Slim în mod direct. Fără intermediari de genul farmaciilor comerciale. Am luat în calcul câteva opțiuni și am ales-o pe cea mai eficientă.

Este o campanie în colaborare cu Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Nutriție din România pentru ca lumea să afle despre medicament. Sperăm că "vestea se va duce ca gândul" și toți pacienții care se vor vindeca o să-l recomande prietenilor.

  • PLASAREA COMENZII--Imediat după completarea cererii, un manager vă va contacta pentru precizarea detaliilor și pentru efectuarea comenzii
  • LIVRAREA--Termenul de livrare depinde de zona în care locuiți, dar nu este mai mare de 3 zile. Nu vă faceți griji în privința comenzii!
  • PLATA--Nici o plată în avans! Plata pentru comenzi se face direct la primirea comenzii
  • GARANȚIE--Dacă efectuați cumpărături de la magazinul nostru online, puteți fi siguri de calitatea superioară a produselor.

Reporter: "Cât costă acest medicament?"

La moment am reușit să negociem cu Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Nutriție din România ca să compenseze practic întregul preț pentru cumpărător. Mai mult de 90%/ Din fericire, specialiștii își dau seama că un astfel de remediu trebuie să fie accesibil pentru toată populația, nu doar unor personae. În schimb, am promis să nu vindem peste hotare formula medicamentului și să nu-l exportăm, fiind disponibil doar pe teritoriul României .


product

Reducere de 50%
pentru cititorii noștri!

Clic aici pentru a primi
50% reducere!

Nici o plată în avans! Plata pentru comenzi se face direct la primirea comenzii

Comandă acum!

Fiți atenți, oferta este limitată și e valabilă până

Clic aici pentru a primi
50% reducere!

Ambalaje rămase cu reducere: 19